Evenementen

IJsboerderij De Saks heeft verschillende verkoopwagens en karren waarmee het tot dusverre op vele evenementen in Noord-Nederland te vinden was. Tegenwoordig bereiden deze activiteiten zich steeds meer uit. De verkoopwagens van IJsboerderij de Saks zijn te herkennen aan het roze logo en de fraaie authentieke letters.

De grote verkoopwagen van De Saks is een echte blikvanger op ieder evenement. De verschillende kleine wagens zijn voor vele doeleinden geschikt.

IJskar huren?

Geeft u een feestje? Organiseert u een evenement of een open dag? IJsboerderij De Saks helpt u graag mee met een gevulde ijskar. Uw gasten kunnen genieten van een exclusief ijsje en daarnaast heeft u met de ijskar een mooie aankleding van uw locatie.

U kunt een ijskar huren met schepijs of kant-en-klare bekers, met of zonder personeel. De ijskar kan bij u op locatie worden bezorgd. Binnen een straal van 15 km rondom De Saks worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden via het contactformulier. Voor elke gelegenheid en ieder budget biedt IJsboerderij De Saks mogelijkheden.